Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Próba

Mi az : kicsi, sárgás szemű és gabona?                                      

Az ünnepek véget értek és a jóleső finomságok után ránk fér egy kis gyomorkímélő étrend. Ha egy igazán egyszerű és változatos ételre vágysz, válaszd alapként a legősibb gabonafélét a kölest. Belőle készült finom kása reggelire vagy a megszokott köretek helyettesítőjeként is megállja a helyét. Azt mondhatjuk , hogy ma is alapélelemnek számít, hiszen a világ népességének kb.30 %-a rendszeresen fogyasztja. Érdemes ebbe a táborba tartozni, mert a köles könnyen emészthető, teljes értékű fehérjék mellett  7 aminosavat is tartalmaz. Gondolj növésben lévő gyerkőceidre, nekik illetve betegségben szenvedőknek különösen szüksége van rá.

Megvisel a téli időszak? A köles magas fűtőértékével segíthet helyreállítani az egyensúlyt, és  szilícium tartalmával fokozza szervezeted védekezőképességét.

Új év új fogadalom, ne gondolkozz sokat !  Heti 2-5 alkalommal való fogyasztásával késleltethető az öregedési folyamat, erősíthető a látás, a kovasav  a bőrt rugalmassá a körmöket erőssé, a hajat fényessé teszi. Kiváló vashiányos állapotnál és savtúltengésnél is.

Használd ki kiváló élettani hatásait, mindenképp megéri.

Webáruház készítés